Kokke

Hvad med maden?

 

Alle der lejer sig ind i Herrup Kulturhus, vælger selv hvem der skal stå for maden, da Herrup Kulturhus ikke har tilknyttet nogen forpagter.

 

Herrup Kulturhus kan anbefale flere dygtige kokke med stor erfaring, som gerne stiller sig til rådighed med ekspertise i køkkenet, så gæsterne får den perfekte festmiddag.

Eva's Køkken

 

Eva har stået for utallige middage i det tidligere Herrup Forsamlingshus og har mange års erfaring med store selskaber.

 

Eva laver al slags mad, ligefra det

traditionelle danske køkken til

eksotiske retter fra fremmede himmelstrøg

- og alt der imellem.

 

Menuen sættes sammen efter ønsker

fra værterne.

 

Kontakt Eva Faarkrog

Mail: e.faarkrog@herrup.dk

Telefon: 30 25 22 57

Henrik H. Jørgensen

 

Arbejder som freelance kok.

Sætter stor værdi i mad som er lavet med kærlighed og af gode råvarer.

Laver mad til bryllup, fest, konfirmation, fødselsdag, kurser osv. Stort som småt.

 

Henrik H. Jørgensen blev uddannet i 2009 på Sevel Kro under Hans Kurt Nielsen

og har siden da arbejdet på Restaurant Sandgaarden i Søndervig, Kulturcenter Limfjorden, og dernæst været køkkenchef på Restaurant Støberiet i Holstebro.

 

Kontakt Henrik H. Jørgensen

Mail: hhj@svane.com

Telefon: 50 86 70 07

Træffes bedst kl. 17-22

Grantland Food

 

En nystartet virksomhed,

der går ind for lækker mad,

af gode råvarer og ren begejstring.

Kvalitet og god service til fair priser.

 

Michael Grantland blev i 2012 udlært kok på Restaurant Sandgaarden under Kurt Kjær. Har siden arbejdet i bl.a. Oslo og som køkkenchef på Dyvig Badehotel, samt været en del af det danske junior kokkelandshold.

 

Kontakt Michael Grantland

Mail: info@grantlandfood.dk

Web: www.grantlandfood.dk

Telefon: 20 84 35 08

Copyright © All Rights Reserved