Alle der lejer sig ind i Herrup Kulturhus, vælger selv hvem der skal stå for maden, da Herrup Kulturhus ikke har tilknyttet nogen forpagter.
Herrup Kulturhus kan anbefale flere dygtige kokke med stor erfaring, som gerne stiller sig til rådighed med ekspertise i køkkenet, så gæsterne får den perfekte festmiddag.
Eva har stået for utallige middage i det tidligere Herrup Forsamlingshus og har mange års erfaring med store selskaber.
Eva laver al slags mad, ligefra det
traditionelle danske køkken til
eksotiske retter fra fremmede himmelstrøg
- og alt der imellem.
Menuen sættes sammen efter ønsker
fra værterne.
Kontakt Eva Faarkrog
Mail: e.faarkrog@herrup.dk
Telefon: 30 25 22 57
Arbejder som freelance kok.
Sætter stor værdi i mad som er lavet med kærlighed og af gode råvarer.
Laver mad til bryllup, fest, konfirmation, fødselsdag, kurser osv. Stort som småt.
Henrik H. Hedensvang blev uddannet i 2009 på Sevel Kro under Hans Kurt Nielsen
og har siden da arbejdet på Restaurant Sandgaarden i Søndervig, Kulturcenter Limfjorden, og dernæst været køkkenchef på Restaurant Støberiet i Holstebro.
Kontakt Helm Hedensvang Food & Diuning
Mail: Helm-Hedensvang@outlook.com
Telefon: 42 42 21 41
En nystartet virksomhed,
der går ind for lækker mad,
af gode råvarer og ren begejstring.
Kvalitet og god service til fair priser.
Michael Grantland blev i 2012 udlært kok på Restaurant Sandgaarden under Kurt Kjær. Har siden arbejdet i bl.a. Oslo og som køkkenchef på Dyvig Badehotel, samt været en del af det danske junior kokkelandshold.
Kontakt Michael Grantland
Mail: info@grantlandfood.dk
Web: www.grantlandfood.dk
Telefon: 20 84 35 08
Copyright © All Rights Reserved